Om vår slektsforskning

Vi har i flere år hatt som hobby å forske på våre slekter og våre forfedre og har nå funnet nesten 14.500 personer både i nær og fjern slekt. Etter å ha forsket noen år, har vi funnet ut at vi ikke bare har slekt i Gausdal og Oppdal som Odd Rune er fra og Oslo som Carina er fra, men vi har slekt spredd rundt i nesten hele Norge i tillegg til mange andre land.

Det landet, utenom Norge, som vi har mest slekt i, er nok Amerika. Kanskje ikke så rart, siden det var veldig vanlig fra midten og slutten av 1800-tallet å emigrere til USA for å søke lykken der, siden leveforholdene her i Norge ikke var så lett på den tiden.

Vi har også funnet mange forskjellige historier, skjebner og hendelser, både på godt og vondt, som har hendt våre slektninger gjennom tidene. Vi har lært om hvordan de levde livene sine på 1800-tallet og hva de gjorde for å overleve.

Når vi har samlet informasjon om vår slekt i direkte linje, har vi også tatt med den utvidete slekten som inngiftede og deres slektninger. Dette har medført at vi har funnet mange interessante historier og personer, blandt de en av Norges største forfattere gjennom alle tider, Henrik Ibsen.Hurtiglinker

Kontakt oss

Kontakt oss
Våre etternavn
Vår historie

Tips!

Vi anbefaler deg å logge deg inn slik at du også kan se nålevende personer. Dersom du ikke allerede har en brukerkonto, er det enkelt å opprette en her